Onder de naam Girl Power Boxing wordt speciaal voor vrouwen een 8 weekse bokscursus aangeboden in Delft, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Zoetermeer. Tijdens deze cursus leer je binnen een korte periode alle aspecten van het boksen. De cursus is beslist niet gemengd. Je bent lekker onder elkaar: alleen vrouwen zijn welkom.

Alle belangrijke basistechnieken van het boksen, aangevuld met krachttrainingsvormen en het spelelement, worden uitgebreid behandeld. Je krijgt les van twee oud-kampioenen boksen van Nederland. Door hun professionele begeleiding, hoogstaande technische benadering en intensieve lessen leer je in een korte periode behoorlijk boksen. Als bonus ontwikkel je meer kracht en power, waardoor je je na afloop beduidend fitter en vitaler voelt. Je lijf wordt strakker en meestal val je lekker af. Wie wil dat nou niet? 

Al dat moois komt je natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Om een echte Power Girl te worden moet je je die twee maanden bij Girl Power Boxing volledig inzetten, met lichaam én geest, Maar als je intensief meedoet en niet te snel opgeeft, heb je na die acht weken meer zelfvertrouwen en voel je jezelf veel weerbaarder. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Veel vrouwen voelen zich na deze cursus beter opgewassen tegen hun dominante vriendje of hun opdringerige baas. Dat kan zo zijn voordeel hebben, toch?

Boksen is een van de meest complete sporten die er zijn. Het gaat om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid en timing. Bij het boksen doet vrijwel ieder lichaamsdeel doet mee, dat is gezond voor je lijf. Boksen is ook een denksport. Je moet iedere move bewust doen. Met zomaar erop los meppen kun je nooit winnen. De training bij Girl Power Boxing is allround: je bouwt een geweldige conditie op en ieder lichaamsdeel komt aan bod. Iedereen is op die manier in staat boven zichzelf uit te stijgen. Dat is de filosofie achter Girl Power Boxing.

Meld je aan bij één van onze locaties: