8 weekse bokscursus speciaal voor vrouwen!

“Find Your Inner Power”

Je krijgt les van professionele trainers gespecialiseerd in boksen. Door hun professionele begeleiding, hoogstaand technische benadering en intensieve lessen leer je in een korte periode behoorlijk boksen. Als bonus ontwikkel je meer kracht en power, waardoor je je na afloop beduidend fitter en vitaler voelt. Je lijf wordt strakker en meestal val je lekker af.

“Work hard: Get results”

Boksen is een van de meest complete sporten die er zijn. Het gaat om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid en timing. Bij het boksen doet vrijwel ieder lichaamsdeel doet mee, dat is gezond voor je lijf. Boksen is ook een denksport. Je moet iedere move bewust doen. Met zomaar erop los meppen kun je nooit winnen. De training bij Girl Power Boxing is allround: je bouwt een geweldige conditie op en ieder lichaamsdeel komt aan bod. Iedereen is op die manier in staat boven zichzelf uit te stijgen.

“Girls only”

De cursus is beslist niet gemengd. Je bent lekker onder elkaar: alleen vrouwen zijn welkom. Alle belangrijke basistechnieken van het boksen, aangevuld met krachttrainings-vormen en het spelelement, worden uitgebreid behandeld.

 Testimonials

Benieuwd wat oud cursisten vonden van de cursus? Wij laten ze aan het woord:

Girl Power Boxing aanbieden in jouw club?

N

Meer leden

N

Marketingondersteuning

N

Merchandise