Trainers gezocht

Ben jij er klaar voor om jouw leven en dat van anderen in beweging te brengen? Kom het team van Girl Power Boxing versterken!

Samen met je collega-trainers ben jij het gezicht van Girl Power Boxing. Je stuurt de leden op een laagdrempelige manier aan en je geeft training aan diverse doelgroepen en niveaus.

Eén van jouw werkdagen:

Je zet een verse kop koffie, opent je telefoon en checkt je agenda voor vandaag. Naast je vaste klanten zie je dat je vandaag een proeftraining hebt. Met al deze informatie bereid je de trainingen voor en vervolgens stap je in de auto of op de fiets om naar de club te gaan. 

Eenmaal aangekomen staat de eerste groep Girl Power Boxer’s van vandaag op jou en je collega trainer te wachten. Je noteert alle aanwezigen en zet de groep daarna flink aan het werk.

Zo! Vervolgens train je met een aantal van je vaste klanten 1-op-1. Een van je “regulars” meldt dat zijn werkschema veranderd. Samen ga je op zoek naar een ander trainingsmoment in onze  agenda. Met een voldaan gevoel ga je naar huis. Morgen staat je weer een afwisselende dag te wachten, maar nu eerst even met de beentjes omhoog.

 

Geïntereseerd om een
GPB-Trainer te worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bevlogen collega’s voor onze trainingslocaties.

Heb je geen bokservaring? Dan is dit helemaal geen probleem. Wat wij van je vragen is een dosis positieve energie & sociale skills en de rest kunnen wij je leren.

Onze wensen:

  • Met jouw overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden weet jij mensen te inspireren en te motiveren.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van één van onze locaties.
  • Je bent energiek, enthousiast, flexibel, creatief en proactief.
  • Je gaat altijd voor kwaliteit, ben representatief en klantvriendelijk.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer!

Reageer met je motivatiebrief en CV. Stuur deze naar [email protected]

Wil je nog meer weten over de functie? Bel dan met Quirijn Kroese (eigenaar Girl Power Boxing) 06-19999975